Vi er alle glade, når vi går hjem og glæder os til at komme igen.

Inge Andersen den 12-10-2017
    NYE BUSPLANER gældende fra uge 43

I skal være opmærksom på, at tiderne er rettet, og der kan være adresser, som er flyttet på den anden rute.

Kørsel fra SFO:

Kørselsberettige elever kan benytte skolebussen efter SFO såfremt der er plads i bussen, og de kan benytte de eksisterende stoppesteder på den pågældende rute. Bemærk – det er ikke nødvendigvis den samme rute der bliver kørt morgen og eftermiddage. Se ruterne på skolens hjemmeside eller på forældre-intra.

Legekammerater:

Kørselsberettiget elever kan medbringe legekammerat i bussen, såfremt der er plads i bussen.

Inge Andersen den 04-09-2017
    HUSK fra den 4. september kan der igen bestilles skolemad og mælk hos:

Til Møllehøj Skole

Vi er nu klar med en ny leverandør af skolemad til jeres skole, og hun er klar fra den 4. September!

Efter mange tips og besøg hos forskellige potentielle leverandører - er vi endt med en aftale med Hanne som er indehaver af Madpakken i Viborg.

Vi hos skolemad.nu er ved at opsætte hendes menu, som vil bestå af mange af de samme tilbud som madstedet - hos Suss havde på deres menu kort. Samtidig er Hanne i gang med at finde et par ansatte der kan hjælpe hende med det ekstra arbejde.

Vi har stor tiltro til Hanne og vi glæder os meget til at samarbejde med hende. Vi håber elever, forældre og skoler deler vores optimisme og vil være med til at give hende den bedst mulige start på skolemad.nu.

Daniel Juhl Kristensen

Skolemad.nu

• Lars Johannsen den 19-09-2017
    Morgen procedure på Møllehøjskolen.

Sommerkoncert

Ingen aktuelle nyheder