• Møllehøjskolen
  • Bruunshåbvej 25, 8800 Viborg
  • [email protected]

Vi er alle glade, når vi går hjem og glæder os til at komme igen.

Peder Borrisgård Pedersen den 07-12-2016
    Skoleindskrivning

Mandag den 12. december 2016 kl. 9.00 åbner Viborg Kommune for indskrivning til børnehaveklasserne for skoleåret 2017/2018.
    Indskrivningen er åben til og med den 18. januar 2017.

Klik på følgende link:
    Inge Andersen den 29-09-2016

NYT info fra B&U forvaltningen 13/10 2016:

Lukket skolebuskørsel efter SFO: Tjek om dit barn kan bruge ruten

Efter at kørselsberettigede elever fik lov at bruge de lukkede skolebusser hjem efter SFO, har buschaufførerne oplevet, at nogle børn bruger de lukkede skolebusser, selv om busserne ikke holder ved deres stoppested. Du skal som forælder undersøge, om dit barn kan bruge bussen.
    Den 26. august besluttede Børne- og Ungdomsudvalget, at kørselsberettigede elever kan bruge de lukkede skolebusser hjem efter SFO, MEN på følgende betingelser:
    • At der er plads i bussen
    • At barnet bor på bussens rute og kan benytte de eksisterende stoppesteder
    Hjemkørslerne fra skolen bliver tilrettelagt efter de børn, som skal hjem efter undervisning. Bussen kører altså ikke nødvendigvis samme rute og har heller ikke nødvendigvis de samme stoppesteder om eftermiddagen som om morgenen. Du skal altså sikre dig, at dit barn kan bruge eftermiddagsruten til at komme hjem efter SFO. F.eks. skal du tjekke, om det kan stå af ved et stoppested, hvor det kan komme hjem via en trafiksikker vej.

BUSPLANER SKOLEÅRET 2016-17
    Lars Johannsen den 08-12-2016
    KØRSEL TIL OG FRA SKOLE/FRITIDSDELEN

Kære alle forældre

Vi har fået en hendvendelse fra grundejerforeningen Ådalshøjen om en voldsomt øget biltrafik af forældre, som afleverer og henter deres børn til/fra skole/Sfo/Klub.

Vi er klar over, at byggeriet giver gener i hverdagen mht ovennævnte, men vi må indskærpe at skolens parkeringsplads lige nu kun er ved Hallen, og det er således her man aflevere og henter sine børn.

Er man i tvivl, er i velkommen til at kontakte ut. på 8787 2350.

På Skolens vegne
    Lars Johannsen