Vi er alle glade, når vi går hjem og glæder os til at komme igen.

Inge Andersen den 04-09-2017
    HUSK fra den 4. september kan der igen bestilles skolemad og mælk hos:

Til Møllehøj Skole

Vi er nu klar med en ny leverandør af skolemad til jeres skole, og hun er klar fra den 4. September!

Efter mange tips og besøg hos forskellige potentielle leverandører - er vi endt med en aftale med Hanne som er indehaver af Madpakken i Viborg.

Vi hos skolemad.nu er ved at opsætte hendes menu, som vil bestå af mange af de samme tilbud som madstedet - hos Suss havde på deres menu kort. Samtidig er Hanne i gang med at finde et par ansatte der kan hjælpe hende med det ekstra arbejde.

Vi har stor tiltro til Hanne og vi glæder os meget til at samarbejde med hende. Vi håber elever, forældre og skoler deler vores optimisme og vil være med til at give hende den bedst mulige start på skolemad.nu.

Daniel Juhl Kristensen

Skolemad.nu

Peder Borrisgård Pedersen den 19-09-2017
    Internationalt børnehavetilbud i Viborg Kommune

Med etableringen af et internationalt børnehavetilbud i Viborg Kommune vil vi i Viborg kunne tilbyde et engelsksproget tilbud for børn og unge fra 3 til 18 år (Den private realskole og gymnasiet)
    Læs mere om tilbuddet i denne informations folder.

• Lars Johannsen den 19-09-2017
    Morgen procedure på Møllehøjskolen.
  • Lars Johannsen den 07-09-2017
    ÆNDRINGER TIRSDAG DEN 26. SEPTMBER 2017.

Alt pædagogisk personale skal på temaeftermiddag fra kl 14.30
    Undervisningen slutter derfor også kl. 14.10 på mellemtrinet denne dag.
    Alle skolebusser kører som normalt.

SFO'en og Klubben er åbent som normalt, derudover har klubben åbent for alle børn indtil 3 bussen.

Der vil ikke være de sædvanlige aktiviteter i SFO og Klub denne dag, men Anne Mona og Amutha vil sammen med de kendte vikarer (Anders, Emil, Magnus, Eyla og Anne Kathrine) passe børnene denne eftermiddag.

Er der spørgsmål så kontakt venligst Lars

MVH
    Ledelsen
    Peder Borrisgård Pedersen den 21-08-2017
    Fra den 4. til den 17. september er rigtig mange skoleklasser i Viborg Kommune med i Kampagnen Alle Børn Cykler, så vi opfordrer til:

Vær frisk – Hop på cyklen!
    5 gode grunde til at cykle i skole!
    • Vi mindsker trafikkaos om morgenen omkring skolerne
    • Aktiv transport øger børns koncentration i op til 4 timer
    • Børn får en markant bedre kondition
    • Vi belaster miljøet mindre
    • Børns motorik og balance bliver styrket
    Cykelfilm - KLIK HER

Fakta film - KLIK HER

Børn og Unge, Sundhed og omsorg, Trafik og Veje
    Inge Andersen den 13-07-2017
    HERMED VEDHÆFTET DE NYE BUSPLANER FOR 2017-18

Kørsel fra SFO:

Kørselsberettige elever kan benytte skolebussen efter SFO såfremt der er plads i bussen, og de kan benytte de eksisterende stoppesteder på den pågældende rute. Bemærk – det er ikke nødvendigvis den samme rute der bliver kørt morgen og eftermiddage. Se ruterne på skolens hjemmeside eller på forældre-intra.

Legekammerater:

Kørselsberettiget elever kan medbringe legekammerat i bussen, såfremt der er plads i bussen.

Sommerkoncert

Ingen aktuelle nyheder