• Møllehøjskolen
  • Bruunshåbvej 25, 8800 Viborg
  • skole.moellehoej@viborg.dk

Vi er alle glade, når vi går hjem og glæder os til at komme igen.

• Inge Andersen den 28-11-2016
    JULEAFSLUTNING  torsdag den 22. december
    Inge Andersen den 29-09-2016

NYT info fra B&U forvaltningen 13/10 2016:

Lukket skolebuskørsel efter SFO: Tjek om dit barn kan bruge ruten

Efter at kørselsberettigede elever fik lov at bruge de lukkede skolebusser hjem efter SFO, har buschaufførerne oplevet, at nogle børn bruger de lukkede skolebusser, selv om busserne ikke holder ved deres stoppested. Du skal som forælder undersøge, om dit barn kan bruge bussen.
    Den 26. august besluttede Børne- og Ungdomsudvalget, at kørselsberettigede elever kan bruge de lukkede skolebusser hjem efter SFO, MEN på følgende betingelser:
    • At der er plads i bussen
    • At barnet bor på bussens rute og kan benytte de eksisterende stoppesteder
    Hjemkørslerne fra skolen bliver tilrettelagt efter de børn, som skal hjem efter undervisning. Bussen kører altså ikke nødvendigvis samme rute og har heller ikke nødvendigvis de samme stoppesteder om eftermiddagen som om morgenen. Du skal altså sikre dig, at dit barn kan bruge eftermiddagsruten til at komme hjem efter SFO. F.eks. skal du tjekke, om det kan stå af ved et stoppested, hvor det kan komme hjem via en trafiksikker vej.

BUSPLANER SKOLEÅRET 2016-17
    Bettina Haas Jørgensen den 17-11-2016
    2.årgang har deltaget i Viborg museums udstilling om julen 24 låger.
    2.årgang har kreeret én af lågerne, hvilken kan ses i udstillingen. I kan få et smugkig her på billederne af den flotte lågesmiley!!

Juleudstilling

Ingen aktuelle nyheder